TOPI-tori ja TOPI-tupa

TOPI-tupa

                                         

TOPI-tupa ja käsityömyymälä toimii  TOPI-torin vieressä, osoite Kauppatie 3 L. Olemme avoinna

MA-PE klo 9.00-15.30

Avasimme 6.2.2019 kädentaitomyymälän jonne voit tuoda omia käsitöitäsi myyntiin. Tule käymään tai soita TOPI-tupa 040-1490993 tai toiminnanjohtaja Tiina Salonpää 0400-289330 tiina.salonpaa@4h.fi

Tiloissamme voit myös esim. odotella linja-autoa sekä porista ihmisten kanssa, ja ottaa vaikka nostalgisen Koronapeli-matsin. Meiltä löytyy lapsille leikki- ja askarteluhuone. ATK-neuvontaakin esim. verkkopankin käytössä annamme asiakkaan tuodessa oman tietokoneensa (tabletit ja älypuhelimet käy myös) mukanaan (ei laitteistokorjauksia).TOP= Tekemällä oppii parhaiten

Siitä tulee sana TOPI.

TOPI-tori

TOPI-TORIN  AUKIOLOAJAT KLO 10-16.


Ilmoitukset

8.9.2021

Jos olet tuomassa tavaraa myyntiin niin tuo aina ajankohtaan sopivaa myytävää.


Tervetuloa kierrätysmyymäläämme, joka on aivan Pudasjärven keskustassa. TOPI-Torilla toimii myös linja-auton odotuspaikka sekä asiakas-wc. TOPI-torilla on myynnissä vaatteita, kirjoja, lehtiä, koriste-esineitä, astioita, huonekaluja ja keräilijöille esim. rahoja ja postimerkkejä sekä paljon muuta käytettyä tavaraa.

Kuvia keräilytavaroista

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tarpeeton voi olla tarpeellista

Lojuuko nurkissa tarpeetonta tavaraa? Jos tavarat, vaatteet ja huonekalut ovat ehjiä ja siistejä, tuo ne meille myyntiin. Tavarat ovat myynnissä kuukauden ja pidätämme myyntipalkkiota 25% ja  0,70€ tilitysten käsittelymaksu (1.4.2014 lähtien). Hae tavaralistat meiltä tai tulosta lista alhaalta. Tarvittaessa neuvomme sinua lisää.

Topi-torille myyntiin tulevien tavaroiden nettiajanvaraus.

Topi-torille voi tuoda tavaraa myyntiin tiistaina, keskiviikkona ja torstaina nettiajanvarauskalenterin mukaan. 3 asiakasta/päivä.

Kalenterissa olevilla kellonajoilla ei ole merkitystä. Tavarat voi tuoda klo 10.00 - 15.00 välisenä aikana.

Et voi varata uutta aikaa ennenkuin edellisistä tavaroista on tehty poistot ja tilitykset!

Jos et voi jostakin syystä tuoda tavaroita varattuna päivänä niin ole yhteydessä Topi-torille hyvissäajoin peruaksesi varatun ajan. Tavarat pitää tuoda varatulla päivämäärällä eikä esim. seuraavana päivänä. 

Jos olet uusi asiakas niin soita Topi-torille saadaksesi asiakasnumeron.

Puh. 040 5526715

Klikkaa alhaalla olevaa linkkiä varataksesi tavaroiden tuontipäivän.

Avoinna

Ma-pe klo 10.00-16.00

Puh. 040 5526715

Tulosta myyntilista ja ohjeet alta!