Kesäduuni

        Huom! Tietoa kesätöistä työnantajille löytyy alta.

 1. Jos tahtoo ensi kesäksi duunipaikan, niin kannattaa tarttua toimeen heti!


Kesäduuni kampanja starttaa taas. Voit täyttää kesäduunihakemuksen myös netissä, Pudasjärven kaupungin sivuilla kunhan kaupunki avaa linkin.Ilmoitamme heti, kun linkki on avattu. Tänä vuonna kohderyhmänämme ovat pudasjärveläiset, 2003-2006 syntyneet nuoret.

Kesäduuni 2021- kampanjan käytännön toteuttajana on Pudasjärven 4H-yhdistys, yhteistyössä Pudasjärven kaupungin kanssa.

Toimi näin:

 • Mieti; mikä työ sinua kiinnostaisi? Kuka voisi Sinut tuolle alalle Pudasjärvellä työllistää?
 • Ota rohkeasti itse mahdolliseen kesätyönantajaan yhteyttä! Tapoja on monia; mene käymään, soita tai jos tavoitat työantajaa huonosti, voit laittaa vaikka sähköpostia ensi alkuun. Muista, että myös työpaikat kaipaavat kesätyöntekijöitä ja kuuntelevat Sinun asiaasi mielellään.
 • Täytä kesätyöhakemus joko netissä tai paperilla. Lomakkeita löytyy TOPI-torilta (Kauppatie 3 L), 4H-toimistolta (Kauppatie 3L), kaupungintalon infosta, internetistä (linkki alla, kunhan kaupunki avaa linkin). Voit täyttää kesätyöhakemuksia koko kesän ajan.
 • Jos olet jo onnistunut saamaan duunipaikan, täytä lomake siitä huolimatta. Kerro lomakkeella, minne olet työllistymässä ja kenen kanssa asiasta on sovittu. Ja palauta lomake 4H-yhdistyksen TOPI-torille.
 • Kahden viikon ( 60h ) kesätyöstä nuorelle maksettava bruttopalkka on 365 euroa ja yhden viikon ( 30h ) kesätyöstä nuorelle maksettava bruttopalkka on 182,50 euroa.
 • Jos et onnistunut vielä saamaan paikkaa, eipä hätää. Me pyrimme 4H:lla yhdistämään sopivan työnhakijan ja -antajan. Joten ole ihmeessä tavoitettavissa hakemuksen jätettyäsi!


Muutama vinkki ensikertaa kesäduuniin suuntaavalle:

 1. Tule sovittuun aikaan työpaikalle.
 2. Pukeudu asianmukaisesti, ottaen huomioon työtehtävät ja sään.
 3. Noudata ohjeita ja kysy reilusti apua uusien tehtävien edessä.
 4. Jos jostakin syystä joudut olemaan töistä poissa, ilmoita siitä aina työnantajallesi.

Haluatko kysyä jotain?

Voit soittaa tai laittaa viestin numeroon Tiina Salonpää 0400 289330

Sähköposti: tiina.salonpaa@4h.fiSähköisen hakulomakkeen löydät alla sijaitsevasta painikkeesta.


Tietoa kesätöistä työnantajalle- Nuorille on annettu tiedoksi, että heidän tulee sopia kanssanne jo hyvissä ajoin työn alkamisajankohdasta, sekä muista käytännön järjestelyistä.

- Kesäduunilaisen kokonaistyöaika on 30h viikkossa/60h kahdessa viikossa. Työtuntien    tekeminen tuntilistalle myös muutoin on mahdollista.

- Työntekijän palkanmaksuperusteena sekä Teidän laskutusperusteenanne on työntekijän  tuntilistassa olevien työtuntien määrä. Tarkkailkaa listan oikeaa täyttöä ja kuitatkaa päivittäiset  työtunnit.

- Kesäduunilaiset on vakuutettu tapaturman varalta. Heillä on myös vastuuvakuutus  mahdollisten työssään aiheuttamiensa vahinkojen varalta.

- Työntilaajan vastuulla on huolehtia, että työ suoritetaan asianmukaisilla työvälineillä ja  turvallisia työtapoja noudattaen. Työntilaajan tulee antaa nuorelle riittävä opastus työhön.

- Työntekijä on työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka huolehtii työnantajavelvoitteista. Tilaaja  suorittaa sopimuksen mukaiset maksut 4H-yhdistykselle.

- Työntilaajaa laskutetaan nuoren kahden viikon, eli 60h työstä 315 €+alv 24%, vastaavasti yhden  viikon työstä 30h, 157,50 €+alv 24%.

Haluatko kysyä jotain?

Voit soittaa tai laittaa viestin numeroon Tiina Salonpää 0400 289330

Sähköposti: tiina.salonpaa@4h.fi