Helppi

Hei nuori (14-28 -vuotias), haluatko töitä? Olemme ottaneet käyttöön digitaalisen työnvälityspalvelu Helpin, jonka kautta voit napata sinua kiinnostavat työkeikat. Perehdytämme sinut tekemään erilaisia töitä, kuten esimerkiksi ikkunanpesua, siivousta, haravointia ja nurmikonleikkuuta.  Työ on keikkaluontoista joten se sopii mainiosti opintojen oheen! Voit tehdä työkeikkaa myös kesätyön ja 4H-yrittäjyyden lisäksi. 4H on nuorille vastuullinen ja reilu työnantaja.

Palkkaus on  10 €/tunti, jonka päälle maksetaan 9 % lomakorvaus. 

NUORTEN KOULUTTAMINEN JA PEREHDYTTÄMINEN ALOITETAAN MAALISKUUSSA 2022.

Ota meihin yhteys ja laita hakemus mahdollisimman pian, työkeikkaa voit saada jo huhtikuussa. Jos kiinnostuit Helpistä niin ilmoittaudu mukaan yllä olevasta linkistä.

Pudasjärven 4H avaa huhtikuussa 2022 uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.  

Palveluita voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin. Helppi-palvelut maksavat 25 euroa tunnilta (sisältäen alv 24 %).

Helppiä voi tehdä myös kesäduunin ja 4H-yrittäjyyden ohessa.

Lisätietoja: 

Tiina Salonpää

0400 289330